Χειροποίητο Στυλ: Έραψα το Vogue 9253 | Μάθημα Ραπτικής: Δυο Τεχνικές Υψηλής Ραπτικής για Στήριξη Μπούστου Ρούχου

Είναι σχεδόν ένας χρόνος απο τότε που έραψα αυτό το ρούχο! Τελευταία φορά το είχατε δει εδω:

View this post on Instagram

(for English scroll down) Εγώ, ένα πρωινό οπως όλα τ’ άλλα ράβοντας το φερμουάρ στο χέρι (πώς ακριβώς το κάνω υπάρχει σε βίντεο στο YouTube μου 👉τσέκαρε το σύνδεσμο στο προφίλ) ενώ χαζεύω τις υπέρ αγαπημένες Αριστόγατες-είχε σημασία! Χρησιμοποιώ ένα από τα πιο όμορφα υφάσματα που έχω για να φτιάξω ένα ιδιαίτερο ρούχο για μια ιδιαίτερη στιγμή. Αυτή η φωτογραφία είναι από τη τελευταία δημοσίευση στο blog μου (👉θα βρεις σύνδεσμο στο προφίλ) όπου μοιράζομαι όλα τα τελευταία μου νέα αλλά κι ένα αυθόρμητο haul υφασμάτων! Το υφασμσα είναι από το κατάστημα @tsagrinos.gr ~~~ Me, hand sewing and enjoying #aristocats in a casual morning. I’m using one of my favorite fabric, making a special garment for a special moment. Actually picture is from my latest blog post (link in profile) where I’m sharing my latest news and … a spontaneous fabric haul! ~~~ #makersgonnamake #sewcialists #makersmovement #slowfashion #sewing #sewersofinstagram #ραπτική #crafts #makeityourself #couturesewing #diyideas #ραβωοτιφοραω #handmadeingreece #curvy #greekbloggerscommunity #instagreece #isewmyclothes #diy #ootd #imadethis #sewingproject #instasew #sewistsofinstagram #diyfashion #fashionsewing #memadewardrobe #sewingissexy #handsewing

A post shared by Poppy Flowers (@poppyflowershandmade) on

Ε, λοιπόν το έφτιαξα, το φόρεσα σε στο γάμο της φίλης μου και το χάρηκα! Το ύφασμα του είναι απο τα πιο όμορφα που είχα και νομίζω οτι με αυτό το πατρόν συνδιασμός που ταίριαξε πολύ.

Επειδη λοιπόν μου άρεσε πολύ αποφάσισα να το περιποιηθώ. Για όλα όσα έκανα αλλά την παρουσίαση του ίδιου του ρούχου (ακριβώς όπως το φόρεσα -αξεσουάρ, μακιγιάζ, παπούτσια) θα τα δείτε αναλυτικά στο βίντεο.

Επίσης στο βίντεο θα δείτε δύο τεχνικές ραπτικής για υποστήριξη μπούστου (του επάνω μέρους του ρούχου δηλαδή!) που μπορείτε να εφαρμόζετε κι εσείς στα ρούχα που φτιάχνετε.

xo xo,
Poppy

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑